Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

De ce adolescenţii şi tinerii sunt mai atraşi de cărţile şi filmele cu vampiri decât persoanele de alte vârste?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 11 aprilie 2014

Comentarii personale despre întrebare
Vasiliu Cristian a spus pe 3 martie 2016Pe ce se bazeaza afirmatia din aceasta intrebare?
Vasiliu Cristian a spus pe 3 martie 2016Pe ce se bazeaza afirmatia din aceasta intrebare?
Adaug comentariu despre întrebare
incorect0
corect1

Nevoia de adrenalină.......

răspuns dat de AURICA pe 22 decembrie 2014

Comentarii personale despre răspuns
Gerry a spus pe 19 august 2016Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such wonderful inoamrftion being shared freely out there.
Adaug comentariu despre răspuns
incorect0
corect0

Sunt atât de atrase de acele cărţi deoarece, atunci când o citesc se simt de parcă ei ar trece prin ce trec personajele. Şi eu cred că îşi şi doresc să aibă asemenea puteri pentru ai controla pe ceilalţi, că sunt anumite probleme pe care îţi doreşti să le rezolvi atunci pe moment şi te gândeşti că dacă ai fi o astfel de entitate demonică ai reuşi asta. Cel puţin asta cred eu.

răspuns dat de Raluca pe 18 decembrie 2014

Adaug comentariu despre răspuns
incorect0
corect0

Poate pentru că societatea de astăzi este în "tranziţie", în schimbare. Modul de viaţă este în schimbare. Oamenii sunt mult prea axaţi pe consum, pe modul în care trebuie să-şi asigure traiul şi, din păcate, mai puţin pe sentimente, pe ceea ce simt. De multe ori, mulţi dintre ei (adolescenţii) se simt neînţeleşi şi prea puţini adulţi-apropiaţi lor îşi fac timp să-i asculte cu adevărat. Şi-atunci intervine evadarea, evadarea în acest gen de lectură, unde accentul cade adesea pe sentimente şi acţiuni în această direcţie. Probabil există printre ei şi adolescenţi care au anumite simţuri mai dezvoltate, anumite percepţii extrasenzoriale şi consideră că există o oarecare legătură între ceea ce citesc şi ceea ce simt. Se spune că nimic nu e întâmplător...

răspuns dat de DanielleT pe 3 septembrie 2014

Comentarii personale despre răspuns
Will a spus pe 19 august 2016I found myself nodding my noggin all the way thohgur.
Adaug comentariu despre răspuns
incorect0
corect0

Supranaturalul a fost şi este o sursă de interes, există în noi o atracţie pentru lucrurile spirituale şi supranaturale, ne dorim să avem puteri deosebite, să-i controlăm pe alţii, să fim superiori celorlalţi; dincolo de aceste lucruri filmele cu vampirii aduc cu ele şi poveşti de dragoste foarte frumoase, interesante; o altă cauză ar fi lipsa fricii, nefiind conştienţi că forţele negative au impact negativ asupra lor.

răspuns dat de monica pe 2 septembrie 2014

Comentarii personale despre răspuns
Keischa a spus pe 4 aprilie 2017"... estou-me a borrifar para essa história do aproveitamento político. E até acho que o Zé Lucas, se estivesse em risco de ser apedrejado até � morte, tb. estaria. Seria a vida, não é? " Se a justificação é tambem estar para ser apedrejada, eu entendo que simplifique! É aquela pulsão primária que conhecemos por instinto de soacrvivêneia. Literblmente, é a vida.
Adaug comentariu despre răspuns

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site. Pentru aceasta, poţi folosi contul pe care îl ai deja în reţelele sociale.

Autentificare

Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns2

Care e frumuseţea fiecărei vârste (copilărie, tinereţe, bătrâneţe)? (5 răspunsuri)

întrebare pusă de Anamaria Popa pe 26 martie 2015, dar şi-a arătat interesul pentru răspuns şi Nastase Mihail pe 10 iunie 2015

Mai multe întrebări despre bătrâneţe, copilărie, tinereţe...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns2

Ce joc pentru copiii cu vârste intre 5-8 ani le stimulează cel mai mult gândirea? (2 răspunsuri)

întrebare pusă de Anamaria Popa pe 19 martie 2015, dar şi-a arătat interesul pentru răspuns şi Lucian Velea pe 19 martie 2015

Mai multe întrebări despre copilărie, jocuri...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Este creierul mai rapid decât gândul? (fără răspuns)

întrebare pusă de MONICA pe 20 aprilie 2015

Mai multe întrebări despre anatomie, psihologie...