Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Când o să fie sfârşitul lumii?

întrebare pusă de ciobotaru mihai iustin pe 26 aprilie 2014

Comentarii personale despre întrebare
Lucian Velea a spus pe 27 aprilie 2014Aceasta este o întrebare clasică. Are însă o problemă: ce înseamnă "sfârşitul lumii"? Ar putea fi sfârşitul omenirii, al vieţii pe Pământ, al vieţii pe orice planetă, al Universului în ansamblu etc. Pentru unii e "sfârşitul lumii" şi când a pierdut echipa favorită o competiţie. :)
Adaug comentariu despre întrebare
incorect0
corect0

Daca vei citi în Biblie, în Evanghelia după Matei, la cap. 24 vers. 3, ucenicii Îl întreabă pe Domnul Isus Cristos: "Spune-ne când se vor întâmpla aceste lucruri şi care va fi semnul venirii Tale şi al sfârşitului veacului acestuia?" În continuarea textului vei găsi răspunsul la semnele reveniri Lui; vers. 36: "dar despre ziua aceea şi despre ceasul acela nu ştie nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl". În a doua epistolă a apostolului Petru scrie 3:8 "ziua Domnului va veni ca un hoţ, în ziua acea cerurile vor trece cu trosnet, corpurile cereşti se vor topi de mare căldură şi pământul cu tot ce este pe el va arde." Sfârşitul lumii nu înseamnă încetarea existenţei vieţii, ci condamnarea şi pedepsirea răului şi a sursei acestuia, distrugerea definitivă a Celui Rău şi aliaţilor săi.

răspuns dat de monica pe 2 septembrie 2014

Adaug comentariu despre răspuns
incorect0
corect0

Sub o formă sau alta, nu cred că va fi sfârşitul lumii... refuz să cred că ceea ce a creat şi va crea Dumnezeu se va sfârşi vreodată! Credinţa, speranţa şi mai ales iubirea au fost, sunt şi vor rămâne invincibile! Răul, cu tot ridicolul şi grotescul lui, care întunecă lumina sfântă şi pură a Divinităţii se va spulbera într-o bună zi şi iubirea, arta şi frumosul vor triumfa.

răspuns dat de Avramescu Norvegia Elena pe 17 august 2014

Adaug comentariu despre răspuns
incorect1
corect0

A fost, de două ori, în 2000 când mincinoşii au pierdut ajutorul forţei negative, precum şi, mai ales, în 2012, cândă această forţă a fost alungată, surghiunită de pe Pământ!

răspuns dat de Scurtu Sorin Izvoraş pe 8 iunie 2014

Comentarii personale despre răspuns
Scurtu Sorin Izvoraş a spus pe 8 iunie 2014Acestea nu sunt simple păreri, ci convingeri, datorate unui lung şir de fapte, aparent disparate, însă cu un suport ideatic şi energetic impresionant! Suprapunerea cu cele două date "fatidice" nu este o pură întâmplare, ci dovada înaintea-vederii învăţaţilor din vechime!!!
Adaug comentariu despre răspuns

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Oare când vom înţelege magia limbajului care se ascunde dincolo de cuvinte, vom descifra secretele Sufletului Lumii? (2 răspunsuri)

întrebare pusă de Avramescu Norvegia Elena pe 7 septembrie 2014

Mai multe întrebări despre limbi...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Care sunt opiniile lumii? (fără răspuns)

întrebare pusă de Avramescu Norvegia Elena pe 6 februarie 2015

Mai multe întrebări despre psihologie...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Cine a făcut prima călătorie în jurul lumii? (1 răspuns)

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 10 iunie 2015

Mai multe întrebări despre geografie, istorie...