Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns2

De ce multe femei ţin să se încalţe cu tocuri înalte, în ciuda faptului că nu se simt confortabil în astfel de pantofi?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 9 mai 2015, dar şi-a arătat interesul pentru răspuns şi Lucian Velea pe 9 mai 2015

incorect0
corect3

Păi aşa... ca să pară mai înalte. Şi pentru că "aşa le cere moda", ca "să dea bine". Oricum, pantofii cu toc sunt buni pt. modă, dar nu şi pentru sănătate. Mai buni îs şlapii sau... cel mai bine... nimic!!!

răspuns dat de Dinu pe 12 iulie 2015

Comentarii personale despre răspuns
Dinu Desculţ a spus pe 10 aprilie 2016Oricum, chiar şi dacă aş fi fost femeie, tot desculţă aş fi preferat să merg - decât pe tocuri.
Păi cum naiba să te simţi confortabil (ă) în pantofi ?!? Dacă ar fi atât de comfortabili, de ce n-am dormi noaptea cu ei în picioare ?
Adaug comentariu despre răspuns
incorect0
corect1

1) majoritatea pantofilor cu toc sunt la fel de confortabili ca un pantof confortabil pentru bărbaţi. Sau ca un pantof sport. Doar un pantof cu toc care este nepotrivit este şi deranjant. Dar asta se întâmplă şi bărbaţilor, când aleg un pantof nepotrivit.

2) folosim pantofi cu toc pentru că face piciorul mai lung, ridică fesele şi dă o notă de eleganţă şi de feminitate. Fetele micuţe îl folosesc să fie mai înalte. Iar când e vorba despre sex... un picior de femeie cu pantof cu toc pus frumos între picioarele bărbatului, înseamnă altceva decât un şut de femeie în adidas, plasat în acelaşi loc...

răspuns dat de Nora pe 8 octombrie 2016

Adaug comentariu despre răspuns

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Unde se ţin cursuri de pictură pentru copii în Constanţa? (1 răspuns)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 2 mai 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 2 mai 2014

Mai multe întrebări despre pictură...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Cum putem recunoaşte o adevărată reducere la produsele electronice, având în vedere că de cele mai multe ori producătorul creşte preţul înainte de a face reducerea, astfel că după aceasta se ajunge de fapt la acelaşi preţ iniţial? (1 răspuns)

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 26 aprilie 2015

Mai multe întrebări despre cumpărături...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Ce localităţi au nume de femei? (fără răspuns)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 2 noiembrie 2017, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 2 noiembrie 2017

Mai multe întrebări despre geografie...