Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Care este considerat cel mai mare păcat în religia creştină?

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 8 aprilie 2016

incorect0
corect1

Dintre cele 7 (şapte) păcate capitale consider că invidia este cel mai mare. Invidia atrage după sine nenumărate răutăţi, căci invidia nu are nimic în comun cu dragostea, din care izvorăsc toate bunătăţile. Invidia naşte ura, clevetirea, vicleşugul, înşelăciunea, ţinerea de minte a răului, neiertarea, prigonirea, uciderea, precum şi slăbirea puterilor sufleteşti şi trupeşti ale celui plin de invidie. Mă opresc un pic la "ucidere". Să nu uităm moartea fiinţelor care au intrat să se distreze şi au sfârşit tragic.

Un preot a răspuns la această întrebare că "sinuciderea" este cel mai mare păcat. A dat ca exemplu pe Iuda, dar să nu uităm că trădarea lui a dus la moartea prin tortură a Domnului nostru Iisus Hristos. A lua viaţa unui om, direct sau indirect este fără îndoială cel mai mare păcat.

răspuns dat de Barbu Georgeta pe 10 aprilie 2016

Comentarii personale
Ioan Zah a spus pe 23 aprilie 2017Eu nu cred in religie, dar daca totusi exista o creatura pe care voi, credinciosii o numiti dumnezeu, de ce acesta nu a intervenit ca asa zisul isus sa nu fie ucis? Doar il considerati atotputernic. De ce?

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: