Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Dacă există mai multe universuri paralele, au acelaşi Dumnezeu?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 22 aprilie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 22 aprilie 2014

incorect0
corect0

Spatiul este infinit. Deci, nu se va sti niciodata de catre oameni, nici de catre cei prezenti, nici de cei peste 1000 de ani sau cu mult peste, ce se afla in infinitatea spatiului, deci daca universul este unul singur sau univers infinit dar delimitat de anumite bariere.. Sunt convins ca totusi in infinitatea spatiului exista materie, sub o forma sau alta, asa cum a existat si in universul nostru. Totusi, afirmatia „UNIVERSURI PARALELE , dupa parerea mea, este incorecta. Corect este afirmatia ca in INFINITATEA SPATIULUI exista un singur univers infinit, cu o infinitate de forme ale materiei. Toate aceste presupuneri, ale mele, ale celorlalti comentatori de pe acest sit, sau ale oamenilor de stiinta sunt simple presupuneri, avand in vedere faptul ca oamenii n-au ajuns , practic inca in universul apropiat pamantului si nu va ajunge niciodata la o distanta de milioane de ani lumina.

răspuns dat de Ioan Zah pe 20 aprilie 2017

Comentarii personale
Ioan Zah a spus pe 20 aprilie 2017Si inca ceva. Forma de materie pe care o reprezentam noi, oamenii, când murim, murim complet, si fizic si sufleteste. Nici Gagarin, nici colegii lui nu au depistat sau simtit suflete in spatiu. Mai in gluma mai in serios, daca sufletele ar fi nemuritoare, ce s-ar fi intamplat daca in spatiu s-ar fi intalnit sufletele lui Stalin cu cele ale lul Cezar, Ceausescu, Napoleon, Ginghis-han, Spartacus, Ludovic al-IV-lea si mai ales cu cele care vor veni, ca de ex, ale lui Gorbaciov, Bahar al Asad, Putin, Ghita, Basescu, Oana Zavoreanu, Merkel? Sau nu vorbesc unii cu alti?

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: