Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Dacă există mai multe universuri paralele, au acelaşi Dumnezeu?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 22 aprilie 2014

Comentarii personale despre întrebare
Lucian Velea a spus pe 22 aprilie 2014Sunt curios dacă există vreo viziune filozofică pe această temă.
Scurtu Sorin Izsvoras a spus pe 2 mai 2014Dacă şi cu parcă, o întrebare capcană!!! Dovediţi existenţa acestor universuri, după care puteţi pune şi întrebarea!!!

Ceea ce este ABSOLUT SIGUR, este existenţa SUFLETULUI după "moartea" corporală. Ne mai vorbind de revenirea din moartea clinică, sau vederea sălii de operaţii, dintr-un colţ superior al camerei, cu revenire la normal cu acele amintirii riscante de povestit, prin prizma celebrului clişeu: e dus/dusă maică!!!
Adaug comentariu despre întrebare
incorect0
corect0

Spatiul este infinit. Deci, nu se va sti niciodata de catre oameni, nici de catre cei prezenti, nici de cei peste 1000 de ani sau cu mult peste, ce se afla in infinitatea spatiului, deci daca universul este unul singur sau univers infinit dar delimitat de anumite bariere.. Sunt convins ca totusi in infinitatea spatiului exista materie, sub o forma sau alta, asa cum a existat si in universul nostru. Totusi, afirmatia „UNIVERSURI PARALELE , dupa parerea mea, este incorecta. Corect este afirmatia ca in INFINITATEA SPATIULUI exista un singur univers infinit, cu o infinitate de forme ale materiei. Toate aceste presupuneri, ale mele, ale celorlalti comentatori de pe acest sit, sau ale oamenilor de stiinta sunt simple presupuneri, avand in vedere faptul ca oamenii n-au ajuns , practic inca in universul apropiat pamantului si nu va ajunge niciodata la o distanta de milioane de ani lumina.

răspuns dat de Ioan Zah pe 20 aprilie 2017

Comentarii personale despre răspuns
Ioan Zah a spus pe 20 aprilie 2017Si inca ceva. Forma de materie pe care o reprezentam noi, oamenii, când murim, murim complet, si fizic si sufleteste. Nici Gagarin, nici colegii lui nu au depistat sau simtit suflete in spatiu. Mai in gluma mai in serios, daca sufletele ar fi nemuritoare, ce s-ar fi intamplat daca in spatiu s-ar fi intalnit sufletele lui Stalin cu cele ale lul Cezar, Ceausescu, Napoleon, Ginghis-han, Spartacus, Ludovic al-IV-lea si mai ales cu cele care vor veni, ca de ex, ale lui Gorbaciov, Bahar al Asad, Putin, Ghita, Basescu, Oana Zavoreanu, Merkel? Sau nu vorbesc unii cu alti?
Adaug comentariu despre răspuns
incorect0
corect0

Sunt oameni ce au călătorit în universuri paralele. De fapt în astral.

Există universuri paralele ce seamănă foarte mult cu al nostru, dar ceva e diferit. Universuri complet diferite, cu legi ale naturii diferite.

Lumi astrale, foarte ciudate. Lumi spirituale greu de descris în cuvinte. Lumi ale unor fiinţe supreme, foarte puternice.

Şi toate la un loc, pot avea corespondenţa în lumea reală, doar că nu le vedem. Pot fi în capul oamenilor.

răspuns dat de Nastase Mihail pe 22 aprilie 2015

Adaug comentariu despre răspuns
incorect0
corect0

Paralel vorbind, cred că da!

răspuns dat de Costel Zăgan pe 5 aprilie 2015

Adaug comentariu despre răspuns
incorect0
corect0

Sigur!
De ce nu?

răspuns dat de valiusa pe 13 mai 2014

Adaug comentariu despre răspuns

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site. Pentru aceasta, poţi folosi contul pe care îl ai deja în reţelele sociale.

Autentificare

Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Dacă în domeniul credinţei există mai multe curente religioase, există mai multe curente distincte şi în ateism? (4 răspunsuri)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 5 mai 2014

Mai multe întrebări despre ateism, religie...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Dacă s-ar dovedi că nu există Dumnezeu, ce s-ar schimba? (10 răspunsuri)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 24 aprilie 2014

Mai multe întrebări despre filozofie, religie...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Cum putem recunoaşte o adevărată reducere la produsele electronice, având în vedere că de cele mai multe ori producătorul creşte preţul înainte de a face reducerea, astfel că după aceasta se ajunge de fapt la acelaşi preţ iniţial? (1 răspuns)

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 26 aprilie 2015

Mai multe întrebări despre cumpărături...