Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Ce credeţi? Am fost creaţi de Dumnezeu sau venim din maimuţe?

întrebare pusă de DincuClaudiu pe 29 august 2017

incorect0
corect1

Suntem creaţia universului. Aşa numitul Dumnezeu este o creaţie a oamenilor inculţi, cu frica de moarte, în acest sens religia fiind o mare minciună, creată de persoane care au vrut să domine, dar neavând nicio calificare au inventat aşa zisa religie, bazându-se pe incultura omenirii. Cum s-a creat în univers materia nu se va şti niciodată.

În opinia mea, aşa cum spaţiul şi timpul au existat întotdeauna, aşa şi materia a existat întotdeauna, sub o formă sau alta. Tot ce este pe planeta noastră este numai şi numai creaţia universului. Cum, unde şi când s-a format materia reprezentată sub forma existentă pe planeta noastră nu se va şti niciodată. Vor exista multe teorii privind existenţa noastră, dar nici una este reală.

Şi încă ceva. Ca să cunoşti realitatea universului trebuie să circuli prin imensitatea lui, să-l pipăi, să-l analizezi la faţa locului, ori noi încă nu circulam. Cu sateliţii nu putem să ne dăm seama de nimic, ne dăm doar cu părerea. Concluzia mea: nu provenim din maimuţe (însăşi oamenii de ştiinţă afirmă că teoria lui Darwin este eronată); Dumnezeu este o poveste; trebuie să înţelegem că suntem creaţi de univers, că suntem o formă de materie reprezentând şi noi universul.

Punct!

Vezi

răspuns dat de Ioan Zah pe 29 august 2017

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: