Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Într-o lume în care descoperirile ştiinţifice depăşesc abilitatea umană de a ne adapta, etica şi/sau moralitatea sunt victime ale progresului?

întrebare pusă de Daniela Zaharia pe 16 octombrie 2014

incorect0
corect0

Dar descoperirile științifice au fost create de abilitățile minților umane. Faptul că unele minți s-au orientat doar spre descoperiri științifice și au eludat psihicul uman, au făcut-o în detrimentul propriu, dar și în detrimentul colectiv pentru că au antrenat în cursa lor pe mulți doritori în a descoperi misterele vieții și universului.

Ignorând spusele lui Hristos și cuvintele preoților care propovăduiau zicerile Bibliei: "Fără Dumnezeu nu puteți face nimic bun. Căutați mai întâi împărăția Lui Dumnezeu și toate celelalte se vor adăuga vouă. ” "Cine caută găsește, cine bate i se va deschide, cine cercetează descoperă. "

Așa că orientarea lumii spre un singur domeniu, ignorând domeniile spiritualității, duce în prăpastia care se întrevede de la distanța noastră, așa cum și Moise a întrevăzut mersul omenirii de la nivelul la care el a adus-o.

Depinde de oameni dacă vor să facă jertfa de sine pentru a lua Cunoașterea din domeniile spiritualității. Ceea ce va scandaliza lumea orientată spre tehnologie, ignorând din ignoranță faptul că Dumnezeu ne-a creat spre a-I semăna în Simțire, Știință, Cunoaștere, Moralitate, respectându-I Legile și împlinindu-Le și nu spre a ne robotiza, zdrăngănind a "aramă sunătoare și chimvale zdrăngănitoare".

răspuns dat de MARIA NEICU pe 4 ianuarie 2020

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: