Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Care este cheia fericirii?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 22 aprilie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 22 aprilie 2014

incorect0
corect1

Încă nu aţi aflat???!!

DUMNEZEU.

Şi aici s-ar putea opri TOT! Însă voi încerca să dau câteva explicaţii.

Rugăciunea TATĂL NOSTRU conţine cuvintele FACĂ-SE VOIA TA!!! căci se mai spune: NICI UN FIR DE PĂR NU SE POATE MIŞCA FĂRĂ VOIA SA.

Legaţi acestea cu propria voinţă, mândră, care crede ea că ştie tot, ce-i bine şi rău pentru sine.

Doar să respectăm aceste spuse, din rugăciune, şi totul va fi perfect. Voinţa noastră trebuie subsumată celei DIVINE şi tot ce ne este de folos vom primi, dar şi ceva în plus! Simplu şi la obiect!

IUBIREA=DUMNEZEU, iar DRAGOSTEA=UNIREA. A nu se face confuzie între cele două, urmarea putând fi, la firile slabe, devierea sexuală.

IUBIREA este universală, realizează TOTul, iar DRAGOSTEA este între cele cele două "sexe" cu scopul declarat al procreerii!!!

Vezi

răspuns dat de Scurtu Sorin Izvoraş pe 2 mai 2014

Comentarii personale
Scurtu Sorin Izsvoras a spus pe 2 mai 2014Nu încercaţi alte chei, sau şperacle; vă pierdeţi în teorii calpe, repede muritoare

Vă urez
Toate cele bune
anonim a spus pe 7 iulie 2014totul a fost frumos spus pana la un punct:dragostea este cu scopul declarat al procreerii??? te compatimesc!

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: