Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Care este cea mai veche atestare a ideii că ar exista viaţă după moarte?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 28 martie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 28 martie 2014

incorect1
corect0

Răspunsul este simplu: există viaţă după moarte! Mă pot da exemplu pe mine că şi eu am trăit o poveste similară: eram pe masa de operaţie (o operaţie penibilă de apendice), mi s-a administrat o doză de anestezic, care nu şi-a făcut efectul la mine. După o oră m-am trezit din anestezie, eu încă eram pe masa de operaţie, doctorul se chinuia să-mi găsească apendicele, care era ascuns după intestinul gros. Începusem să ţip că mă doare şi că mă enervează că-mi umblă în partea dreaptă. Acesta i-a spus doctoriţei anestezist să-mi mai administreze o doză de anestezic, jumătate din cantitatea administrată, aceasta fiind fatală pentru mine, am intrat în stop cardio-respirator, şi, atunci am observat că mă detaşez de corp, privindu-mă pe mine şi pe asistenţi + doctori, pe mama mea pe hol cum plângea, pe lumea din salon, apoi, intrasem într-un tunel unde am observat o lumină albă, acolo se afla bunica mea, pe care îmi doream a o îmbrăţişa, iar aceasta m-a rugat să mă întorc, că mama are nevoie de mine şi că, de moarte nu o să scap, o să am o viaţă frumoasă şi o familie reuşită! Cam atât!

răspuns dat de AlexysDracullRVTepes pe 22 mai 2014

Comentarii personale
Lucian Velea a spus pe 22 mai 2014Interesant, dar în ce fel este aceasta "cea mai veche atestare a ideii că ar exista viaţă după moarte", după cum spune întrebarea?

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: