Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Dacă s-ar dovedi că nu există Dumnezeu, ce s-ar schimba?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 24 aprilie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 24 aprilie 2014

incorect0
corect1

Dacă s-ar dovedi acest lucru, având în vedere că nu se poate, da' numai dacă, eu personal cred că mulţi în general credincioşi ar lua-o razna, în sensul că nu i-ar mai interesa nimic, deci le-ar fi mai uşor să fure, să omoare etc. Pe de altă parte, pentru ceilalţi nu s-ar schimba nimic sau aproape nimic. Dar ceva e clar. Acest lucru nu se poate dovedi!

răspuns dat de cris pe 31 iulie 2014

Comentarii personale
Ioan Zah a spus pe 5 aprilie 2017Nici un asa zis „credincios„ nu o ia razna daca s-ar dovedi ca dumnezu nu exista. Sau mai bine zis, oamenii educati, culti, cu mintea si sufletul curate nu o vor lua razna. Analizând istoria vedem ca cei mai mari criminali, hoti, corupti au fost credinciosi.

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: