Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Universul de azi este paradoxal. Cu cât afli mai multe despre el şi elaborezi noi teorii existenţiale, cu atât zona de cunoaştere se diminuează în timp ce necunoscutul se tot extinde. Într-un asemenea context totul este într-o continuă schimbare pentru că îmbracă forme noi, ieri neînţelese...! Ce nu se schimbă niciodată în univers?

întrebare pusă de Avramescu Norvegia Elena pe 18 august 2014

incorect0
corect0

Ce nu se schimbă niciodată în univers este însăşi schimbarea, planete vor muri, alte planete se vor naşte, rasa noastră umană îşi va întâlni sfârşitul, altă rasă va evolua şi va domina Pământul şi poate universul, fiecare noţiune, fiecare idee este infinită tocmai datorită acestui fenomen al schimbării, noţiuni noi se nasc odată cu evoluţia vieţii omului, noţiuni vechi strălucesc şi îşi dovedesc importanţa în fiecare aspect, ce poate nu se schimbă niciodată este foamea omului pentru cunoştiinţe şi deci paradoxuri, dar şi omul se va schimba!

răspuns dat de Mihai Pungan pe 5 decembrie 2014

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: