Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Dacă fiecare dintre noi are un destin deja stabilit, atunci care mai e rostul vieţii noastre?

întrebare pusă de Anamaria Popa pe 19 martie 2015

incorect0
corect0

Avem un destin prestabilit? S-ar putea. Atunci care să mai fie scopul nostru? Păi evident să ne îndeplinim "misiunea" pe acest pământ. Nimic nu este întâmplător, şi chiar dacă destinul nostru nu e acela de a fi împărat peste împăraţi, s-ar putea să jucăm un rol important în viaţa altora. O întâlnire cu noi i-ar putea schimba cuiva viaţa (de acea e bine să fim buni, deşi nu se poate întotdeauna, avem trebuinţă şi de oameni buni, dar şi de oameni răi, - depăşind greutăţi şi obstacole devenim mai puternici). Totuşi, cred că avem şi noi un rol în croirea destinului nostru, căci tot ce facem, felul în care acţionăm în anumite situaţii, principiile pe care ni le impunem, ne conturează pe noi ca persoană şi astfel şi drumul nostru prin viaţă. Voinţa e cea care ne ghidează, un om ce îşi doreşte ceva, dar se şi zbate să îşi atingă obiectivul, are toate şansele să reuşească, şi deci să fie mulţumit (trebuie totuşi să avem grijă, ca în drumul spre reuşită să nu deranjăm sau să călcăm în picioare alte persoane -pentru KARMA-).

răspuns dat de Ioh Ana pe 21 martie 2015

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: