Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Care este cea mai bună modalitate de a trece peste o zi proastă?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 19 iunie 2015, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 19 iunie 2015

incorect0
corect1

Viaţa este ca un pian cu clape negre şi albe şi fiecare clapă e importantă pentru a reda o melodie.
Cum să depăşim situaţiile dificile din viaţa noastră este o întrebare destul de grea, dar care necesită un răspuns serios şi constructiv.

Primul pas important este să realizezi că totul face parte din viaţă şi viaţa are bucurii şi dureri, surprize fericite sau mai puţin fericite. Ia situaţia ca atare, ca ceva normal într-o viaţă lăsată cu bune şi rele, nu dramatiza, nu te învinovăţii, nu privi înapoi, nu considera situaţia imposibilă, citeşte Biblia, cartea mângâierilor, roagă-te şi încrede-te în Dumnezeu, gândeşte-te la alţii în ce situaţii sau prin ce probleme grele au trecut. Apoi încredinţează Tatălui din ceruri problema ta, situaţia ta, nu o mai purta tu şi nu te mai gândi la ea crezând că vei găsi soluţii. Concentrează-te spre alte lucruri care îţi pot aduce bucurie, pace, fericire (aceste lucruri diferă în funcţie de preferinţele fiecăruia).

Dacă ai o persoană apropiată care simţi că te-ar putea înţelege şi ar putea să-ţi dea nişte sfaturi preţioase poţi să te deschizi, dar mare atenţie nu la oricine şi oricum.

Punctul cheie este să vezi situaţia ca ceva de trecut şi nicidecum de prezent căci nu avem putere suficientă şi nici înţelepciune să rezolvăm situaţii imposibile adică numai Cel ce poate imposibilul e capabil să rezolve situaţii imposibile: "ce este cu neputinţă la oameni este cu putinţă la Dumnezeu". Luca 18:27

răspuns dat de monica pe 9 iulie 2015

Comentarii personale
monica a spus pe 9 iulie 2015Consider că încredinţarea problemei cu care te confrunţi lui Dumnezeu prin rugăciune este cea mai eficientă modalitate şi unica care aduce cu sine pacea divină.

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: