Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Care este cea mai bună modalitate de a trece peste o zi proastă?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 19 iunie 2015

incorect0
corect1

Viaţa este ca un pian cu clape negre şi albe şi fiecare clapă e importantă pentru a reda o melodie.
Cum să depăşim situaţiile dificile din viaţa noastră este o întrebare destul de grea, dar care necesită un răspuns serios şi constructiv.

Primul pas important este să realizezi că totul face parte din viaţă şi viaţa are bucurii şi dureri, surprize fericite sau mai puţin fericite. Ia situaţia ca atare, ca ceva normal într-o viaţă lăsată cu bune şi rele, nu dramatiza, nu te învinovăţii, nu privi înapoi, nu considera situaţia imposibilă, citeşte Biblia, cartea mângâierilor, roagă-te şi încrede-te în Dumnezeu, gândeşte-te la alţii în ce situaţii sau prin ce probleme grele au trecut. Apoi încredinţează Tatălui din ceruri problema ta, situaţia ta, nu o mai purta tu şi nu te mai gândi la ea crezând că vei găsi soluţii. Concentrează-te spre alte lucruri care îţi pot aduce bucurie, pace, fericire (aceste lucruri diferă în funcţie de preferinţele fiecăruia).

Dacă ai o persoană apropiată care simţi că te-ar putea înţelege şi ar putea să-ţi dea nişte sfaturi preţioase poţi să te deschizi, dar mare atenţie nu la oricine şi oricum.

Punctul cheie este să vezi situaţia ca ceva de trecut şi nicidecum de prezent căci nu avem putere suficientă şi nici înţelepciune să rezolvăm situaţii imposibile adică numai Cel ce poate imposibilul e capabil să rezolve situaţii imposibile: "ce este cu neputinţă la oameni este cu putinţă la Dumnezeu". Luca 18:27

răspuns dat de monica pe 9 iulie 2015

Comentarii personale despre răspuns
monica a spus pe 9 iulie 2015Consider că încredinţarea problemei cu care te confrunţi lui Dumnezeu prin rugăciune este cea mai eficientă modalitate şi unica care aduce cu sine pacea divină.
Adaug comentariu despre răspuns

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site. Pentru aceasta, poţi folosi contul pe care îl ai deja în reţelele sociale.

Autentificare

Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Exceptând cuptorul cu microunde, care este cea mai comodă modalitate de a încălzi o porţie mică de mâncare? (fără răspuns)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 6 aprilie 2014

Mai multe întrebări despre gastronomie...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Mamei mele i-a apărut, în zona genunchiului drept, un fel de bubiță care după un timp s-a extins și de o perioadă bună de timp nu trece și nu se extinde semnificativ, dar se extinde ușor, are mâncărimi puternice, locul afectat având pielea uscată, crăpată, ca și cum ar fi arsă, pe dimensiuni cam de o palmă, pe margini ar fi un fel de canal un pic mai umflat, de culoare roșie. Puteți spune cu ce se confruntă? (fără răspuns)

întrebare pusă de Andrei pe 1 decembrie 2018

Mai multe întrebări despre sănătate...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Ce te scoate cel mai repede dintr-o pasă proastă? (1 răspuns)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 10 aprilie 2014

Mai multe întrebări despre psihologie...