Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Aș vrea să aflu titlul unui film vechi, văzut de mine când eram copil. Nu îi știu numele și nici cine joacă, dar mai știu acțiunea filmului. Este vorba despre un film american de prin anii 70 (cred). Acțiunea se petrece în Italia, unde un american bogat petrece câte o săptămână pe an în compania manichiuristei. Nimeni din familie nu bănuiește nimic, până când cei doi mor pe insula italiană într-un accident de mașină. Fiul americanului și fiica manichiuristei vin să se ocupe de repatrierea trupurilor, cei doi sfârșesc prin a se îndrăgosti și hotărăsc să petreacă o săptămână de vacanță pe an pe acea insulă, împreună, exact cum au făcut și părinții lor. Își amintește cineva acel film? Dacă da, mă poate ajuta cineva cu titlul?

întrebare pusă de Tibi pe 25 iunie 2020

incorect0
corect0

Caută în wiki. ro, în lista de filme a anilor 70. La fiecare film, la numele acestuia, dai căutare pe fiecare în parte, dar la imagini sau direct pe iTunes. Și cu siguranță vei găsi cel puțin un video sau mai multe cu filmul dorit. Dacă ți-ai fi adus aminte cel puțin numele personajelor.

răspuns dat de Roxana pe 25 iunie 2020

Comentarii personale despre răspuns
Tibi a spus pe 25 iunie 2020Multumesc de raspuns, o sa incerc asa, dar sansele mi se par extrem de mici. In plus, nici macar nu am siguranta ca filmul e din anii 70. Am presupus asta tinand cont de faptul ca eram copil cand l-am vazut.
Personajul masculin (fiul celui decedat) era un actor cunoscut al acelor vremuri, dar efectiv nu imi mai amintesc nimic.
Alte idei ?
Adaug comentariu despre răspuns

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Există un film în care cele două personaje principale îşi tot fac farse, din ce în ce mai creative şi trăsnite, până la un final tragic. Care este titlul? (fără răspuns)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 1 septembrie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 1 septembrie 2014

Mai multe întrebări despre film...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Timpul este continuu sau asemenea cadrelor unui film? (2 răspunsuri)

întrebare pusă de monica pe 15 ianuarie 2015

Mai multe întrebări despre film, filozofie, fizică...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Care este cel mai surprinzător final al unui film? (2 răspunsuri)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 24 aprilie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 24 aprilie 2014

Mai multe întrebări despre film...