Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Există un film în care cele două personaje principale îşi tot fac farse, din ce în ce mai creative şi trăsnite, până la un final tragic. Care este titlul?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 1 septembrie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 1 septembrie 2014

Comentarii personale despre întrebare
Lucian Velea a spus pe 1 septembrie 2014L-am văzut acum vreo 15 ani şi mi-a plăcut mult. Sunt curios dacă ştie cineva despre ce vorbesc.
Adaug comentariu despre întrebare

Până acum nu s-a dat niciun răspuns la această întrebare. Ai ocazia de a da primul răspuns!

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Aș vrea să aflu titlul unui film vechi, văzut de mine când eram copil. Nu îi știu numele și nici cine joacă, dar mai știu acțiunea filmului. Este vorba despre un film american de prin anii 70 (cred). Acțiunea se petrece în Italia, unde un american bogat petrece câte o săptămână pe an în compania manichiuristei. Nimeni din familie nu bănuiește nimic, până când cei doi mor pe insula italiană într-un accident de mașină. Fiul americanului și fiica manichiuristei vin să se ocupe de repatrierea trupurilor, cei doi sfârșesc prin a se îndrăgosti și hotărăsc să petreacă o săptămână de vacanță pe an pe acea insulă, împreună, exact cum au făcut și părinții lor. Își amintește cineva acel film? Dacă da, mă poate ajuta cineva cu titlul? (1 răspuns)

întrebare pusă de Tibi pe 25 iunie 2020

Mai multe întrebări despre copilărie, dragoste, film, jocuri...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Care este cel mai surprinzător final al unui film? (2 răspunsuri)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 24 aprilie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 24 aprilie 2014

Mai multe întrebări despre film...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Ce piese de teatru sau scenete există, care se desfăşoară într-o clasă sau au ca personaje elevi şi profesori? (1 răspuns)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 26 martie 2015, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 26 martie 2015

Mai multe întrebări despre educaţie, teatru...