Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Cum afectează diferite alimente starea de spirit?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 24 aprilie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 24 aprilie 2014

Comentarii personale despre întrebare
Scurtu Sorin Izvoraş a spus pe 8 iunie 2014Sunt atâtea elemente constituente ale alimentelor ce afectează starea de spirit, încât ar trebui un manual pentru clasificarea lor. Doar câteva: estetic, miros, gust, prezentare, atmosferă, bio-câmp energetic, dat genetic, influenţă externă benefică sau malefică, chimie etc etc. Deci, degeaba vorbim de alimente, atâta timp cât celelalte condiţii sunt atât de diverse, obiceiurile şi pretenţiile personalizate, iar provenienţa atât de diversificată, ca loc de provenienţă, condiţii de toate felurile, componenţă chimică irepetabilă etc. Nu vreau să ocolesc subiectul, însă o explicaţie generalizatoare tip ciocolata face şi drege, ceapa şi usturoiul, oţetul, băuturile etc........!
Adaug comentariu despre întrebare

Până acum nu s-a dat niciun răspuns la această întrebare. Ai ocazia de a da primul răspuns!

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Dacă în limba greacă există încă din antichitate diferite cuvinte pentru diferite feluri de dragoste (eros, philia, storge şi agape), cum se face că alte limbi nu fac aceeaşi distincţie importantă prin cuvinte diferite? (7 răspunsuri)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 4 aprilie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 4 aprilie 2014

Mai multe întrebări despre dragoste, limbi...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Cum putem fi noi toţi egali, în condiţiile în care fiecare se naşte cu posibilităţi (atât materiale, cât şi intelectuale) diferite? (1 răspuns)

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 2 aprilie 2015

Mai multe întrebări despre filozofie...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Cum comentaţi citatul: "căsătoria este o temniţă în care oamenii cu vini diferite se închid şi se urăsc reciproc crezând că au fost pedepsiţi să ispăşească pe nedrept pedeapsa celuilalt" (Marin Preda)? (3 răspunsuri)

întrebare pusă de MONICA pe 7 iulie 2014

Mai multe întrebări despre căsătorie...