Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Ce flori se ofilesc cel mai greu (într-un buchet)?

întrebare pusă de Anamaria Popa pe 25 martie 2015

incorect0
corect0

Cele de plastic

răspuns dat de Nastase Mihail pe 25 martie 2015

Adaug comentariu despre răspuns

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Care sunt cele mai frumoase flori? (3 răspunsuri)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 10 martie 2015, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 10 martie 2015

Mai multe întrebări despre flori...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Am auzit de mult o muzică. Dar nu știu cine o cântă. Știu ce se întâmplă în videoclipul piesei. Este un băiat mai sărac care are o prietenă. Băiatul este sunat de prietenii lui, 2 băieți care și cântă în videoclip. Acești 2 băieți l-au sunat să vină să repare ceva la o mașină în studioul lor. Băiatul între timp mereu își sună iubita, dar fata nu răspunde. Văzând că nu îi răspunde, merge la ea cu un buchet de flori. Fata îi deschide ușa, dar nu acceptă florile și îi spune cât de sărac este. Iar este chemat în studio să facă ceva, iar el fiind nervos că primește un mesaj de la prietena lui că nu are cum să fie cu el, că este sărac, cei 2 prieteni îl ajută să îi schimbe lookul și hainele și îl invită la un concert de al lor. Coboară dintr-un Range Rover negru în fața clubului. La club este un rând mare. Băiatul observă fata. Un prieten de al lui prezintă o altă fatâ în clubul unde ei cântă și se împrietenesc și cântă împreună. Fosta lui tot îl sună, fiind încă afară, pentru ca erau artiștii preferați. Cam atât îmi amintesc. Ce cântec este? (fără răspuns)

întrebare pusă de Haidu Norbert pe 25 ianuarie 2021

Mai multe întrebări despre arte, dragoste, flori, muzică, prietenie...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Care sunt cele mai frumos mirositoare flori? (1 răspuns)

întrebare pusă de Anamaria Popa pe 27 martie 2015

Mai multe întrebări despre flori...