Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Informaţii despre cumpărături

incorect0
corect0

Un avantaj pe care îl prezintă poliesterul este faptul că acesta nu reţine apa. Aşadar, hainele realizate din acest material se usucă foarte repede.

informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 20 iunie 2016

incorect0
corect0

Poliesterul este deosebit de rezistent, bucurându-te de durabilitatea hainelor care îl au în compoziţie.

informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 20 iunie 2016

incorect0
corect1

Negustorii arabi au adus cuişoarele în Europa în jurul secolului 4, însă au început să fie folosite pe scară largă abia în Evul Mediu, când au început să fie apreciate pentru aroma lor picantă, care servea la mascarea gustului alimentelor prost conservate, o problemă frecventă în acele timpuri când nu existau frigidere.

informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 7 septembrie 2015

Mai multe informaţii despre gastronomie...

incorect0
corect1

Cel mai adesea smochinele se usucă în vederea vânzării ulterioare şi, datorită conţinutului ridicat de zahăr, pot fi păstrate multă vreme fără a se apela la conservanţi chimici.

informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 8 octombrie 2014

Mai multe informaţii despre chimie, smochine, zahăr...


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.