Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Răspunsuri despre sport

Poţi selecta mai specific: Echitaţie, Tenis.

Care este cel mai violent sport ce se practică în ziua de azi? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Luptele în cușcă.

răspuns dat de sodagirl17773 pe 30 octombrie 2020

În ce moment al zilei trebuie să te cântăreşti? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Nu știu cât contează momentul zile, cât de ce te cântărești. Mai degrabă după o perioadă de dietă, de stil de viață schimbat, după o perioadă de sport etc. Cel puțin la o lună să se facă prima evaluare a greutății când facem o schimbare în viața noastră.

răspuns dat de Veronica Şerbănoiu pe 24 ianuarie 2019

Mai multe răspunsuri despre sănătate, viaţă...

De câte ori pe săptămână e indicat să mergi la sală? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Depinde de timp, bani şi dorinţă. Dacă vrei performanţă, de câte ori îţi spune antrenorul, dacă vrei doar sănătate personală de două ori, consider eu. Pentru sănătate şi energie este recomandat să mergi o dată pe săptămână, neapărat, la înot şi o dată pe săptămână la o sală de gimnastică. Neapărat însă sâmbăta sau duminica o excursie în natură, excursie de o zi, şi neapărat cu câţiva prieteni.

răspuns dat de Ioan Zah pe 6 august 2017

Mai multe răspunsuri despre finanţe, prietenie, sănătate...

Care este cel mai violent sport ce se practică în ziua de azi? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Boxul

răspuns dat de Ioan Zah pe 23 aprilie 2017

Când este mai bine să faci exerciţiile fizice: dimineaţa sau seara? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Dimineaţa şi după amiaza. Seara, nu.

răspuns dat de Ioan Z. pe 17 aprilie 2017

E mai bine să mănânci înainte sau după ce mergi la sală? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Înainte de a merge la sală este bine să bei sucuri din sfeclă roşie, morcovi şi mere sau fructe. Mănânci puţin după ce vii de la sală, în special multe salate şi sucuri din fructe.

răspuns dat de Ioan Zah pe 17 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre fructe, gastronomie, mere...

De ce multe femei ţin să se încalţe cu tocuri înalte, în ciuda faptului că nu se simt confortabil în astfel de pantofi? (2 răspunsuri)

incorect0
corect1

1) majoritatea pantofilor cu toc sunt la fel de confortabili ca un pantof confortabil pentru bărbaţi. Sau ca un pantof sport. Doar un pantof cu toc care este nepotrivit este şi deranjant. Dar asta se întâmplă şi bărbaţilor, când aleg un pantof nepotrivit. [Tot textul...]

răspuns dat de Nora pe 8 octombrie 2016

Mai multe răspunsuri despre psihologie...

Care sunt metodele eficiente pentru îmbunătăţirea procesului educativ? (1 răspuns)

incorect0
corect2

Eu, personal cred că sistemul educaţional din România ar trebui restructurat. Nu am o idee foarte clară despre cum ar trebui să fie tot sistemul, dar cu siguranţă, trebuiesc adoptate 3 tipuri de activităţi: [Tot textul...]

răspuns dat de Sebastian pe 21 septembrie 2016

Mai multe răspunsuri despre arte, educaţie, România...

Ce rol joacă dopajul (sub toate formele sale) în sport în general, în competiţiile sportive, în special? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Să fie descalificat... PRIMUL... şi cel mai important pe termen scurt... restul sunt problemele de sănătate... ulterior.

răspuns dat de ANA pe 4 iulie 2016

Mai multe răspunsuri despre sănătate...

Care este caracteristica esenţială a unui mare om politic? (4 răspunsuri)

incorect0
corect1

În Etica politică a lui Mihail Manoilescu (1891-1950) se ridică o problemă interesantă şi mereu actuală. Sînt compatibile, în bătălia politică pentru putere, cele două atribute: gentleman şi politician? Voi cita aici ceea ce consideră autorul ca fiind trăsăturile definitorii ale omului politic: „cinste, sinceritate, curaj moral, credinţă faţă de principii, adică toată colecţia de calităţi morale înrudite între ele, care, la Atena, îl caracterizau pe kaloskagathos (pe omul de bine şi de distincţie), în Franţa pe l’honnête homme, iar în Anglia pe gentleman. Acest atribut de gentleman constituie „un teribil handicap pentru omul politic în lupta sa pentru putere“. Am putea chiar spune, urmărind şi astăzi scena vieţii noastre politice, că între etica normativă, dezirabilă, şi manifestarea sa se întinde o distanţă ca de la Pămînt la Lună, deoarece, „nu oricine poate fi, în acelaşi timp, gentleman şi om politic“. Modelul de comportament recomandat este preluat din sport (fair-play-ul), dînd ca exemplu boxul sau luptele de toate genurile, ori duelul, existenţa unor reguli cavalereşti fiind obligatorii.

răspuns dat de monica pe 8 ianuarie 2016

Mai multe răspunsuri despre etică, politică, viaţă...

<< < Pagina 1 >


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.