Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Răspunsuri despre educaţie

Ce sentiment şi cât de puternic este acesta, are un bărbat când îşi bate soţia? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Evident un sentiment de brutalitate, animalic, bolnav mintal, de mult gunoi şi mizerie în inimă şi sufletul acestor bărbaţi. Sentimente duse la extrem de lipsa de omenie, de sărăcie, de frustare, de lipsa unor legi care să pedepsească dur aceste fapte, de lipsa de educaţie, de laşitatea femeilor care refuză să se unească şi să ia atitudine fermă împotriva acestor violenţe îndreptate asupra lor, de lipsa totală de respect a lor şi întregii societăţi faţă de femei, faţă de cele care au un rol decisiv în naşterea oamenilor. [Tot textul...]

răspuns dat de Ioan Zah pe 6 ianuarie 2018

Mai multe răspunsuri despre anatomie, animale, căsătorie, legislaţie...

Cât de important este studiul unei limbi străine de la o vârstă fragedă? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Odată ce limba engleză e stabilită ca limbă de circulaţie internaţională gândesc căci este de ajuns de cunoscut limba maternă la un nivel înalt, după capacităţile individului şi limba engleză de întrodus copiilor de la ce-a mai fragedă vârstă. Copiii nu-şi dau seama cărei limbi aparţin cuvintele noi însuşite, însă pe parcurs le vor diviza. Propunerea vine din motivul ca să nu pieardă timpul în zadar. Din propria experienţă vă spun: Ce am dobândit de la lecţiile de limbă franceză din Şcoala Generală? Nimic. Chiar şi informaţia despre Paris cu toate capodoperele sale am primit-o în limba maternă de la istorie, geografie, TV ş. a.

răspuns dat de Petru pe 1 noiembrie 2017

Mai multe răspunsuri despre copilărie, engleză, geografie, istorie, limbi...

Cum se pot reinventa folclorul şi obiceiurile noastre astfel încât acestea să nu fie uitate şi mai ales, să-i atragă pe tineri? (3 răspunsuri)

incorect0
corect0

Prin educaţie, pentu a ne păstra identitatea.

răspuns dat de Visan Mihaela pe 29 septembrie 2017

Mai multe răspunsuri despre tinereţe...

Care este explicaţia expresiei "have lessons"? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Expresia "have lessons" se poate traduce prin "a avea lecţii" dacă eşti elev la şcoală, de exemplu: "Did you have lessons as a boy/girl? " (Ai avut lecţii când erai copil?). [Tot textul...]

răspuns dat de Veronica Şerbănoiu pe 6 septembrie 2017

Mai multe răspunsuri despre copilărie, engleză, viaţă...

Care este acel ceva pe care, dacă l-ai îmbunătăţi/schimba la tine în următorul an, ţi-ar schimba în mod radical viaţa? (4 răspunsuri)

incorect0
corect1

Multe, dar în special educaţia şi cultura, educaţie şi cultură care, însă, nu se poate învăţa într-un an decât dacă caracterul tău îţi acceptă schimbări esenţiale ale propriei persoane.

răspuns dat de Ioan Zah pe 3 septembrie 2017

Mai multe răspunsuri despre viaţă...

Cine stabileşte ce este moral? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Educaţia şi cultura sunt singurele lucruri cara stabilesc moralitatea. Conotaţiile religioase n-au nimic cu moralitatea. Majoritatea criminalilor, a hoţilor, a celor care practica violenţa domestică şi nedomestică s-au declarat adepţii religiei. Ce moralitate poate să aibă persoanele care în trecut şi astăzi ucid spunând că o fac pe baza unor credinţe religioase?

răspuns dat de Ioan Zah pe 3 septembrie 2017

Mai multe răspunsuri despre filozofie, religie...

În ce măsură oamenii sunt afectaţi de depresie şi care sunt metodele necesare pentru a o ameliora sau trata? (4 răspunsuri)

incorect0
corect2

De fapt, sunt psihologi care spun că persoana deprimată trebuie ajutată de apropiaţi, doar să ştie cum s-o facă corect. Iată ce spune următorul articol: [Tot textul...]

răspuns dat de Cristian pe 10 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre dragoste, limbi, psihologie, sănătate, viaţă...

Cum poţi încuraja spiritul competitiv al unui copil, dacă nu este atras de premii? (2 răspunsuri)

incorect1
corect1

De unde anume vine nevoia de competiţie? Ce anume dorim să obţinem atunci când concurăm cu ceilalţi? [Tot textul...]

răspuns dat de monica pe 29 martie 2017

Mai multe răspunsuri despre copilărie, dragoste, limbi, meserii, psihologie, sănătate, viaţă...

Persuasiunea ucide? (3 răspunsuri)

incorect0
corect1

Persuasiunea este totalmente benefică, folosită corect în procesul de educaţie. Este benefică comunicatorului folosită în publicitate şi receptorului, în măsura în care posedă nivelul de informaţii care să îi permită luarea unei hotărâri benefice pentru el. [Tot textul...]

răspuns dat de Dinu Adrian pe 20 martie 2017

Mai multe răspunsuri despre filozofie, marketing, ţări...

Este interzicerea totală a avortului (fără excepţii privind sănătatea mamei, a copilului, violul, etc.) o propunere viabilă/justă? (5 răspunsuri)

incorect0
corect0

Este o problemă religioasă: de ce apare în state fundamenteliste? Nu în Suedia de exemplu. Este o problemă politică dar de aici vine la politicieni. Aşa sunt şi legile de legalizare a prostituţiei, legile privind predarea evoluţionismului în şcoală. Biblia spune daţi Cezarului ce este al Cezarului şi Lui Dumnezeu ce este al Lui Dumnezeu. La noi fundamentalismul face să nu ne pese de cuvintele Lui Isus.

răspuns dat de Ed White pe 5 martie 2017

Mai multe răspunsuri despre copilărie, creştinism, legislaţie, limbi, politică, religie, sănătate...

<< < Pagina 1 >


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.