Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Răspunsuri despre educaţie / pagina 2

Care este explicaţia expresiei "have lessons"? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Expresia "have lessons" se poate traduce prin "a avea lecţii" dacă eşti elev la şcoală, de exemplu: "Did you have lessons as a boy/girl? " (Ai avut lecţii când erai copil?). [Tot textul...]

răspuns dat de Veronica Şerbănoiu pe 6 septembrie 2017

Mai multe răspunsuri despre copilărie, engleză, viaţă...

Care este acel ceva pe care, dacă l-ai îmbunătăţi/schimba la tine în următorul an, ţi-ar schimba în mod radical viaţa? (4 răspunsuri)

incorect0
corect1

Multe, dar în special educaţia şi cultura, educaţie şi cultură care, însă, nu se poate învăţa într-un an decât dacă caracterul tău îţi acceptă schimbări esenţiale ale propriei persoane.

răspuns dat de Ioan Zah pe 3 septembrie 2017

Mai multe răspunsuri despre viaţă...

Cine stabileşte ce este moral? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Educaţia şi cultura sunt singurele lucruri cara stabilesc moralitatea. Conotaţiile religioase n-au nimic cu moralitatea. Majoritatea criminalilor, a hoţilor, a celor care practica violenţa domestică şi nedomestică s-au declarat adepţii religiei. Ce moralitate poate să aibă persoanele care în trecut şi astăzi ucid spunând că o fac pe baza unor credinţe religioase?

răspuns dat de Ioan Zah pe 3 septembrie 2017

Mai multe răspunsuri despre filozofie, religie...

În ce măsură oamenii sunt afectaţi de depresie şi care sunt metodele necesare pentru a o ameliora sau trata? (4 răspunsuri)

incorect0
corect2

De fapt, sunt psihologi care spun că persoana deprimată trebuie ajutată de apropiaţi, doar să ştie cum s-o facă corect. Iată ce spune următorul articol: [Tot textul...]

răspuns dat de Cristian pe 10 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre dragoste, limbi, psihologie, sănătate, viaţă...

Cum poţi încuraja spiritul competitiv al unui copil, dacă nu este atras de premii? (2 răspunsuri)

incorect1
corect1

De unde anume vine nevoia de competiţie? Ce anume dorim să obţinem atunci când concurăm cu ceilalţi? [Tot textul...]

răspuns dat de monica pe 29 martie 2017

Mai multe răspunsuri despre copilărie, dragoste, limbi, meserii, psihologie, sănătate, viaţă...

Persuasiunea ucide? (4 răspunsuri)

incorect0
corect1

Persuasiunea este totalmente benefică, folosită corect în procesul de educaţie. Este benefică comunicatorului folosită în publicitate şi receptorului, în măsura în care posedă nivelul de informaţii care să îi permită luarea unei hotărâri benefice pentru el. [Tot textul...]

răspuns dat de Dinu Adrian pe 20 martie 2017

Mai multe răspunsuri despre filozofie, marketing, ţări...

Este interzicerea totală a avortului (fără excepţii privind sănătatea mamei, a copilului, violul, etc.) o propunere viabilă/justă? (5 răspunsuri)

incorect0
corect0

Este o problemă religioasă: de ce apare în state fundamenteliste? Nu în Suedia de exemplu. Este o problemă politică dar de aici vine la politicieni. Aşa sunt şi legile de legalizare a prostituţiei, legile privind predarea evoluţionismului în şcoală. Biblia spune daţi Cezarului ce este al Cezarului şi Lui Dumnezeu ce este al Lui Dumnezeu. La noi fundamentalismul face să nu ne pese de cuvintele Lui Isus.

răspuns dat de Ed White pe 5 martie 2017

Mai multe răspunsuri despre copilărie, creştinism, legislaţie, limbi, politică, religie, sănătate...

Cum au apărut stelele? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

În mod copleşitor creaţionismul este mai presus de evoluţionism. Cineva a spus: „Este nevoie de mai multă credinţă pentru a crede în evoluţionism decât pentru a crede în Dumnezeu". [Tot textul...]

răspuns dat de monica pe 9 ianuarie 2017

Mai multe răspunsuri despre astronomie, chimie, creştinism, limbi, religie, spiritualitate, ştiinţe, viaţă...

Cum se defineşte moralitatea în condiţiile în care un lucru moral pentru cineva poate fi imoral pentru altcineva? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Un om cu caracter este un om neutru moral. Este definiţia caracterului dată de psihologie. Iar caracterul depinde de educaţia primită.

răspuns dat de Bocanca Florenta pe 18 decembrie 2016

Mai multe răspunsuri despre filozofie, psihologie...

Există ţări în care se mai practică pedeapsa capitală? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Potrivit unui raport al organizaţiei Amnesty International, în 2011 aproape 19 mii de persoane au primit o asemenea sentinţă în ţări precum Iran, Pakistan, Arabia Saudită, Yemen, Irak, China sau Belarus. [Tot textul...]

răspuns dat de monica pe 25 noiembrie 2016

Mai multe răspunsuri despre Brazilia, Egipt, legislaţie, România, ţări...

<< < Pagina 2 >


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.