Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Răspunsuri despre finanţe / pagina 3

Care este prima bătălie pe care a câştigat-o Franţa sub comanda lui Napoleon? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Nici un alt om, cu excepţia, poate, a lui Alexandru Macedon, nu şi-a influenţat atât de decisiv epoca precum a făcut-o Napoleon Bonaparte (1769-1821). Victoriile lui Napoleon au început cu campania în Italia, a hotărât să ducă un război "de diversiune" cu Piemont-ul şi Lombardia dintr-un motiv foarte simplu şi anume acela de a umple casieria tezaurului, înfiorător de goală. Francezii au furat cu această ocazie din Italia bani, aur, opere de artă, capodopere ale lui Leonardo da Vinci şi Michelangelo. [Tot textul...]

răspuns dat de MONICA pe 22 martie 2016

Mai multe răspunsuri despre arte, istorie, ştiinţe...

De ce, de obicei, banii făcuţi uşor se duc la fel de repede? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Banii făcuţi uşor nu au valoare.

răspuns dat de ANA Fluerasu pe 16 martie 2016

Mai multe răspunsuri despre psihologie...

În ce măsură se modifică alimentaţia oamenilor de-a lungul timpului? (3 răspunsuri)

incorect1
corect0

Din punctul meu de vedere... ABSOLUT TOATE RĂSPUNSURILE TREBUIE să pornească de la DUMNEZEU şi inamicul nostru public... necuratul. Din acel moment, toate răspunsurile vor fi relaţionate cu... relaţia existentă între ADEVĂR şi minciună. Moda, de exemplu, este un concept negativ în principiu, dar poate fi obiectivat şi adus la un grad de accept public, în momentul în care devine artă! Există o „sculptare” a corpului uman, ce în final ajunge la o formă apropiată de perfecţiunea momentului... atletic sau „slăbănog” bolnăvicios... sau... serafic! DUMNEZEU conduce omul către SĂNĂTATE, CALM, FRUMUSEŢE SPIRITUALĂ... necuratul către putere, ieşire în evidenţă, abrutizare în teorii... necurate! În lupta dintre cele două tendinţe se află şi răspunsul la întrebare! Acolo unde necuratul şi-a găsit branşamentul mental... s-au dezvoltat caracteristicile respective, dar, a găsit... celelalte caracteristici şi în alt tip de persoane, slabe, la propriu şi la figurat, sau numai la figurat, ce au încercat să iasă din lanţul trupesc cu care erau legate, alergând către una dintre extreme uneori... chiar către ambele! Şi toate acestea fiind manevrate corporal, cu ajutorul unor aşa zişi dieteticieni, ce nu au în gând decât... o posibilă experienţă personală, sau... banii! În cealaltă parte a balanţei, există POSTURILE, ce împart anul la 2, într-un balans excelent, cu perioade mai lungi sau mai scurte de post şi, foarte important, cu unul sau două posturi negre. Încet dar sigur, medicii se apropie de acest mod de viaţă, dându-şi seama că este singurul ce asigură SĂNĂTATEA,... ce aduce FRUMUSEŢEA FIZICĂ şi PSIHICĂ, O STARE DE CALM şi BINE GENERAL ce asigură un viitor cert şi CURAT... din toate punctele de vedere! S-au creat INSTITUTE DE CERCETARE A RELAŢIEI ŞTIINŢĂ-RELIGIE de către SAVANŢI ce şi-au dat seama că în spatele PERFECŢIUNII VIEŢII, TREBUIE SĂ FIE O MINTE PERFECTĂ, prin ori ce alte mijloace, fiind imposibil acest lucru! Fiecare alege însă propriul stil de viaţă, mersul sigur sau alunecarea pe tărâmul lipsei de CREDINŢĂ! Întrebarea are şi un alt aspect... acela al lipsei de educaţie REALĂ, lipsa celor 7 ani de acasă, prin lipsa unui părinte lângă copil încă din primii ani, de unde şi răspândirea unor ânvăţături prefabricate, de la... grădi... sau bunici, ce perpetuează modul de viaţă... „că aşa fac toţi” ce duce la o anti-educaţie a minciunii şi datului din coate pentru... răzbi în viaţă! Deja intrăm în alt modul al vieţii, ce se poate aplica altor întrebări.

răspuns dat de Scurtu Sorin Izvoraș pe 4 martie 2016

Mai multe răspunsuri despre arte, copilărie, curăţenie, educaţie, gastronomie, religie, sănătate, ştiinţe, viaţă...

În ce măsură a modificat peisajul rural reforma agrară din 1864? (1 răspuns)

incorect0
corect2

Reforma agrară a fost practic propusă de conservatori, dar iniţiată de Cuza. Prin legea rurală din august 1864, peste 400.000 de familii de ţărani au primit pământ, iar aproximativ 60.000 de alţi ţărani au primit teren pentru casă şi grădină. Prin această reformă agrară ce lua sfârşit în anul următor, s-a desfiinţat orice urmă de feudalism, fapt ce a dat naştere unei perioade de început a dezvoltării capitaliste româneşti. Conştiinţa ţărănimii evolua, urmând ca producţia agricolă a ţării să crească într-un ritm semnificativ. [Tot textul...]

răspuns dat de monica pe 7 ianuarie 2016

Mai multe răspunsuri despre cai, cumpărături, geografie, istorie, legislaţie, România, ţări...

De ce în creştinism se spune că fiecare dintre noi va suferi pentru păcatele părinţilor noştri? (2 răspunsuri)

incorect0
corect2

Avem moşteniri de pe linia lui Adam, “moşteniri pământeşti”: binecuvântări şi blesteme, şi moşteniri de pe linia lui Isus (al doilea Adam), “moşteniri cereşti”: binecuvântări. [Tot textul...]

răspuns dat de monica pe 5 octombrie 2015

Mai multe răspunsuri despre copilărie, creştinism, dragoste, educaţie, genealogie, religie, sănătate, viaţă...

Ce avere are Selena Gomez în momentul de faţă? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Aş zice că Selena Gomez are ca avere talentul, inteligenţa, frumuseţea. Dar probabil întrebarea se referă la bani. În 2014-2015, averea ei este estimată la 18 milioane de dolari.

răspuns dat de Lucian Velea pe 23 septembrie 2015

Ce este taxa de lux? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Este o taxă, în Statele Unite, pentru serviciile şi produsele considerate de lux (cum ar fi parfumurile, bijuteriile etc). Aceasta poate fi impunsă pentru a taxa intenţionat persoanele bogate sau din considerente morale, pentru a modifica stilul de consum sau în caz de urgenţă naţională. În prezent, dorinţa de a colecta mai mulţi bani primează asupra considerentelor morale.

răspuns dat de Silvia Velea pe 16 septembrie 2015

Mai multe răspunsuri despre legislaţie, ţări...

Ce se înţelege prin produs intern brut? (1 răspuns)

incorect0
corect2

Produsul intern brut (PIB) este un indicator macroeconomic ce reflectă suma valorii de piaţă a tuturor bunurilor şi serviciilor destinate consumului final, realizate de economia unei ţări în decurs de un an.

răspuns dat de Silvia Velea pe 16 septembrie 2015

Mai multe răspunsuri despre ţări...

De ce atunci când iei un animal, trebuie să dai o sumă simbolică de bani? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Cred că este doar o superstiţie.

răspuns dat de Ilie Ionela pe 6 septembrie 2015

Mai multe răspunsuri despre animale...

Este sau nu recomandat să îţi investeşti banii în bijuterii? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Da

răspuns dat de Eu pe 7 august 2015

<< < Pagina 3 >


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.